Δικηγόροι Θεσσαλονίκης

Η Δικηγόρος Μαίρη Κρέκη, μέλος του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. και είναι κάτοχος Μ.Δ.Ε. στον Τομέα Ποινικών & Εγκληματολογικών Σπουδών Α.Π.Θ.
Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα ενώ συμμετείχε σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων.
Σημείο αναφοράς στην επαγγελματική της εμπειρία αποτελεί η εργασία της στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης καθώς και η επαγγελματική συνεργασία με αξιόλογα δικηγορικά γραφεία, δικηγορικές εταιρίες και ανεξάρτητους δικηγόρους.
Με ειδίκευση και εμπειρία σε υποθέσεις ποινικού, αθλητικού, οικογενειακού δικαίου, δικαίου αλλοδαπών και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος παρέχει νομική εκπροσώπηση υψηλού επιπέδου σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Η ανησυχία σας κατά την αντιμετώπιση ενός περίπλοκου νομικού ζητήματος θα εξαλειφθεί σε μια πρώτη συνάντηση με τούς δικηγόρους. Η δυνατότητα να απευθυνθείτε σε δικηγόρους που εμπιστεύεστε για βοήθεια και συμβουλές σε κάθε στάδιο της νομικής διαδικασίας μπορεί να είναι το κλειδί για την επίτευξη επιτυχούς επίλυσης της υπόθεσης σας.
Οι δικηγόροι, με γνώμονα το συμφέρον της υπόθεσης και την εξάλειψη πιθανών κινδύνων, σας ενημερώνουν με ειλικρίνεια και ευσυνειδησία για το νομικό σας θέμα, σας βοηθούν να αξιολογήσετε τις διαφορετικές επιλογές και με υπευθυνότητα αναλαμβάνουν να περατώσουν τις εντολές σας προκειμένου να επιτευχθεί το πιο ευνοϊκό αποτέλεσμα για την υπόθεσή σας. Η δικηγόρος σε συνεργασία με τους καταρτισμένους και έμπειρους δικηγόρους του γραφείου παρέχουν άρτιες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
Προς το σκοπό αυτό, οι δικηγόροι του γραφείο μας συνεργάζονται επίσης με εξειδικευμένους επαγγελματίες, πραγματογνώμονες, ερευνητές του κυβερνοχώρου, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, οικονομολόγους, κ.α που μας βοηθούν να συγκεντρώσουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες αλλά και να προετοιμάσουμε τη βέλτιστη νομική εκπροσώπηση σας.
Οι δικηγόροι και το προσωπικό μας βρίσκονται πάντοτε στη διάθεση σας και μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε επείγουσες καταστάσεις ακόμη και εκτός ωραρίου.

Οι Δικηγόροι Θεσσαλονίκης δέχονται επίσκεψη κατόπιν ραντεβού.

Δικηγόροι Θεσσαλονίκης Μαίρη Κρέκη & Συνεργάτες

Διεύθυνση :
Διεύθυνση
Καραολή & Δημητρίου 255
Θεσσαλονίκη,
56431
Τηλέφωνα/Fax/email:
Τηλέφωνα/FaxΆμεση Επικοινωνία
Τηλ : 2310600959
Fax : 2310600979
marykreki@gmail.com