Δικηγόρος Θεσσαλονίκη
 

Δικηγόροι Συνεργάτες

Δικηγόρος Αθηνών Αντωνία Νικολετάτου

Η Δικηγόρος Αντωνία Νικολετάτου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Περαιτέρω κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Διεθνούς Οικονομικού, Χρηματοοικονομικού και Τραπεζικού Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου.
Ειδικεύεται σε υποθέσεις Αστικού Δικαίου, Δικαίου Αναγκαστικής Εκτέλεσης, Τραπεζικού Δικαίου και έχει επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Εργατικού και Διοικητικού Δικαίου.
Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Δικηγόρος Ιωαννίνων Ελένη Μάστορα

Η Δικηγόρος Ελένη Μάστορα, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα.
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ., ομιλεί άπταιστα την Αγγλική Γλώσσα και έχει παρακολουθήσει πλείστα επιστημονικά συνέδρια και συνεδριάσεις της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος.
Η επαγγελματική της εμπειρία χαρακτηρίζεται από την υψηλή κατάρτιση και ειδίκευση της σε υποθέσεις ποινικού, αστικού δικαίου (υποθέσεις οικογενειακού, εμπραγμάτου, κληρονομικού, εργατικού και μισθωτικού δικαίου) και δικαίου αλλοδαπών.
Η Δικηγόρος παρέχει νομική εκπροσώπηση υψηλού επιπέδου στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ιωαννίνων, καθώς και στους νομούς Πρεβέζης, Άρτας, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας.

Α. Δικηγόρος Θεσσαλονίκης Ιωάννης Κρέκης

Ο Α. Δικηγόρος Ιωάννης Κρέκης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ, ομιλεί άπταιστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.
Ο Α. Δικηγόρος ειδικεύεται σε υποθέσεις ιδιωτικού διεθνούς, ευρωπαϊκού, εμπορικού δικαίου και δικαίου διεθνών επενδύσεων. Εκπονεί μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου Επενδύσεων.
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης Ιωάννης Κρέκης
Διεύθυνση :
Διεύθυνση
Καραολή & Δημητρίου 255
Θεσσαλονίκη,
56431
Τηλέφωνα/Fax/email:
Τηλέφωνα/FaxΆμεση Επικοινωνία
Τηλ : 2310600959
Fax : 2310600979
marykreki@gmail.com