Δικηγόροι Θεσσαλονίκης

Δικηγόροι Θεσσαλονίκης Μαρία Κρέκη & Συνεργάτες

Οι δικηγόροι Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τη δικηγόρο Μαίρη Κρέκη αναπτύσσουμε, συνθέτουμε και καλλιεργούμε τα ισχυρότερα νομικά ταλέντα παρέχοντας τεχνογνωσία που είναι απαραίτητη για την κάλυψη των αναγκών των εντολέων μας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και γρήγορο περιβάλλον. Είμαστε μια εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις νομικές σας ανάγκες.

Η συλλογικότητα, η ομαδική εργασία, η πίστη, η πολυμορφία, η ατομική ικανοποίηση, η αμεροληψία διέπουν τη κουλτούρα μας.

Η κινητήρια δύναμη μας είναι να ενδυναμώσουμε τους εντολείς μας παρέχοντας ποιοτικές νομικές συμβουλές, διορατικότητα και γνώση που τους επιτρέπουν να επιτύχουν τους στόχους τους είτε προσωπικούς είτε επιχειρηματικούς.

Εργαζόμαστε ακούραστα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και κοπιάζουμε ακόμα πιο σκληρά για να τη διατηρήσουμε. Πιστεύουμε ότι το επίπεδο εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ μας και των εντολέων μας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος μέτρησης της επιτυχίας μας.

Συνδυάζουμε τις γνώσεις μας σχετικά με τη νομοθεσία, τη νομολογία και την εκτενή εμπειρία μας για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Διαθέτουμε αποτελεσματικά τον χρόνο, επειδή πιστεύουμε ότι κάθε νομικό θέμα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, προσεκτική θεώρηση και την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Εξυπηρετούμε κάθε έναν από τους εντολείς μας με την προσοχή που περιμένει και αξίζει.

Δικηγόρος Θεσσαλονίκης (LLM) Ιωάννης Κρέκης

Ο Δικηγόρος Θεσσαλονίκης Ιωάννης Κρέκης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ, ομιλεί άπταιστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Δίκαιο Επενδύσεων και στο Παγκόσμιο Εμπορικό Δίκαιο.

Ειδικεύεται σε υποθέσεις ιδιωτικού διεθνούς, ευρωπαϊκού, εμπορικού δικαίου και δικαίου διεθνών επενδύσεων.

Δικηγόρος Αντωνία Νικολετάτου

Η Δικηγόρος Αντωνία Νικολετάτου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περαιτέρω κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Διεθνούς Οικονομικού, Χρηματοοικονομικού και Τραπεζικού Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ειδικεύεται σε υποθέσεις Αστικού Δικαίου, Δικαίου Αναγκαστικής Εκτέλεσης, Τραπεζικού Δικαίου και έχει επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Εργατικού και Διοικητικού Δικαίου.

Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Δικηγόρος Ελένη Μάστορα

Η Δικηγόρος Ελένη Μάστορα, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ., ομιλεί άπταιστα την Αγγλική Γλώσσα και έχει παρακολουθήσει πλείστα επιστημονικά συνέδρια και συνεδριάσεις της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος.

Η επαγγελματική της εμπειρία χαρακτηρίζεται από την υψηλή κατάρτιση και ειδίκευση της σε υποθέσεις ποινικού, αστικού δικαίου (υποθέσεις οικογενειακού, εμπραγμάτου, κληρονομικού, εργατικού και μισθωτικού δικαίου) και δικαίου αλλοδαπών.

Η Δικηγόρος παρέχει νομική εκπροσώπηση υψηλού επιπέδου στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ιωαννίνων, καθώς και στους νομούς Πρεβέζης, Άρτας, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας.

Δικηγόροι Συνεργάτες