Δικηγόροι Θεσσαλονίκης για τροχαία ατυχήματα Δικηγορικό Γραφείο
 

Δικηγόροι Θεσσαλονίκης για τροχαία ατυχήματα

Προτεινόμενες ενέργειες σε περίπτωση εμπλοκής σε τροχαίο ατύχημα :

- Δεν αλλάζουμε τη θέση των οχημάτων.

- Τηλεφωνούμε τη Τροχαία.

- Σε ενδεχόμενο που υπάρχουν τραυματίες καλούμε το ΕΚΑΒ.

- Εάν έχουν υπάρχουν στο ατύχημα αυτόπτες μάρτυρες καταγράφουμε τα στοιχεία τους και τους παρακαλούμε να περιμένουν έως ότου έρθει το περιπολικό της τροχαίας για να καταγραφούν.

- Κατά τη σύνταξη του δελτίου συμβάντος από τη τροχαία επιμένουμε να αναφερθούν επιπλέον στοιχεία όπως τυχόν πινακίδες σήμανσης, παρκαρισμένα οχήματα, ενδείξεις φωτεινών σηματοδοτών.

- Διαβάζουμε προσεκτικά το δελτίο συμβάντος, υπογράφουμε και λαμβάνουμε αντίγραφο.

- Απευθυνόμαστε σε δικηγόρο στις περιπτώσεις : α) Τραυματισμών (ακόμη και για μικρούς τραυματισμούς δικαιούστε αποζημίωση), β) Θανατηφόρων τροχαίων, γ) εάν αντιμετωπίζουμε προβλήματα κατά διαδικασία της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρία.

- Σε περίπτωση που διακομισθούμε σε νοσοκομείο ή επισκεφθούμε ιατρό, ζητάμε πάντα ιατρικές βεβαιώσεις.

- Ενημερώνουμε την ασφαλιστική μας εταιρία για το ατύχημα. Σύμφωνα με το Νόμο, ο λήπτης της ασφάλισης ή ο ασφαλισμένος υποχρεούται να δηλώνει στην εταιρία του κάθε ατύχημα αμέσως, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και το αργότερο εντός οκτώ (8) εργάσιμων ημερών, αφότου έλαβε γνώση του ατυχήματος

Οι Δικηγόροι του γραφείου μας αναλαμβάνουν τη διεκδίκηση αποζημίωσης για υλικές ζημίες, σωματικές βλάβες, ηθική βλάβη ή θάνατο που προκλήθηκε από εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα.

Επίσης λόγω της περαιτέρω εξειδίκευσης της επικεφαλής δικηγόρου αναλαμβάνουμε την υπεράσπιση ή την πολιτική αγωγή ενώπιον ποινικών δικαστηρίων.

Διεύθυνση :
Διεύθυνση
Καραολή & Δημητρίου 255
Θεσσαλονίκη,
56431
Τηλέφωνα/Fax/email:
Τηλέφωνα/FaxΆμεση Επικοινωνία
Τηλ : 2310600959
Fax : 2310600979
marykreki@gmail.com