Δικηγόρος Τροχαίων Ατυχημάτων Θεσσαλονίκη
 

Δικηγόρος Τροχαίων Ατυχημάτων

Προτεινόμενες ενέργειες σε περίπτωση εμπλοκής σε τροχαίο ατύχημα :

- Δεν αλλάζουμε τη θέση των οχημάτων.

- Τηλεφωνούμε τη Τροχαία.

- Σε ενδεχόμενο που υπάρχουν τραυματίες καλούμε το ΕΚΑΒ.

- Εάν έχουν υπάρχουν στο ατύχημα αυτόπτες μάρτυρες καταγράφουμε τα στοιχεία τους και τους παρακαλούμε να περιμένουν έως ότου έρθει το περιπολικό της τροχαίας για να καταγραφούν.

- Κατά τη σύνταξη του δελτίου συμβάντος από τη τροχαία επιμένουμε να αναφερθούν επιπλέον στοιχεία όπως τυχόν πινακίδες σήμανσης, παρκαρισμένα οχήματα, ενδείξεις φωτεινών σηματοδοτών.

- Διαβάζουμε προσεκτικά το δελτίο συμβάντος, υπογράφουμε και λαμβάνουμε αντίγραφο.

- Απευθυνόμαστε σε δικηγόρο στις περιπτώσεις : α) Τραυματισμών (ακόμη και για μικρούς τραυματισμούς δικαιούστε αποζημίωση), β) Θανατηφόρων τροχαίων, γ) εάν αντιμετωπίζουμε προβλήματα κατά διαδικασία της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρία.

- Σε περίπτωση που διακομισθούμε σε νοσοκομείο ή επισκεφθούμε ιατρό, ζητάμε πάντα ιατρικές βεβαιώσεις.

- Ενημερώνουμε την ασφαλιστική μας εταιρία για το ατύχημα. Σύμφωνα με το Νόμο, ο λήπτης της ασφάλισης ή ο ασφαλισμένος υποχρεούται να δηλώνει στην εταιρία του κάθε ατύχημα αμέσως, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και το αργότερο εντός οκτώ (8) εργάσιμων ημερών, αφότου έλαβε γνώση του ατυχήματος

Η Δικηγόρος αναλαμβάνει τη διεκδίκηση αποζημίωσης για υλικές ζημίες, σωματικές βλάβες, ηθική βλάβη ή θάνατο που προκλήθηκε από εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα.

Επίσης λόγω της περαιτέρω εξειδίκευσης της επικεφαλής δικηγόρου αναλαμβάνουμε την υπεράσπιση ή την πολιτική αγωγή ενώπιον ποινικών δικαστηρίων.

Διεύθυνση :
Διεύθυνση
Καραολή & Δημητρίου 255
Θεσσαλονίκη,
56431
Τηλέφωνα/Fax/email:
Τηλέφωνα/FaxΆμεση Επικοινωνία
Τηλ : 2310600959
Fax : 2310600979
marykreki@gmail.com